Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Θεατρική ομάδα Στ΄ τάξης

Φέτος δημιουργήθηκε μια θεατρική ομάδα, στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Στην αρχή ήμασταν ντροπαλές, αλλά ο κύριος Χάρης με το χιούμορ του και την αγάπη του για το θέατρο, που μας μετέδωσε, μας έκανε να αισθανόμαστε όλοι μια ομάδα και να μην αγχωνόμαστε. Στις πρόβες περνάγαμε ευχάριστα κάνοντας αστεία και ακούγοντας τον κ. Χάρη να παίζει την κιθάρα του. Το αγαπημένο μας όμως ήταν όταν δεν κάναμε πρόβα και παίζαμε διάφορα και δημιουργικά παιχνίδια.
Στέλλα Κ., Ευγενία Μ.

Αυτό που μου άρεσε στο θεατρικό είναι ότι γεμίζαμε ευχάριστα τον χρόνο μας, ότι μάθαμε πολλά πράγματα για το θέατρο και δεν το μετάνιωσα καθόλου που έκανα την αίτηση.
Βίβιαν Μ.

Η Θεατρική Αγωγή ήταν μια νότα χαράς μετά τη σχολική μέρα. Ήταν ένα δίωρο μάθημα γεμάτο χαρά και όρεξη. Ο κ. Χάρης ήταν πολύ ευγενικός και πρόθυμος να μας βοηθήσει. Θα το ξαναέκανα γιατί έμαθα πολλά πράγματα και πέρασα καλά.
Χρυσαυγή Ν.

Η φετινή μου εμπειρία στο θεατρικό ήταν υπέροχη, καθώς είχαμε έναν υπέροχο δάσκαλο, τον κύριο Χάρη Αρώνη που δε σταματούσε να μας εμψυχώνει. Στην αρχή όταν πήρα τον ρόλο του πρωταγωνιστή δεν ήξερα αν θα μπορούσα να μάθω τα λόγια μου αλλά με τη βοήθεια του δασκάλου μου τα έμαθα αμέσως. Οι πρόβες είχαν ενδιαφέρον άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο. Τώρα είμαστε έτοιμοι για την παράσταση και περιμένω με αγωνία τις αντιδράσεις του κοινού.
Μιχαήλ Μ.

Φέτος στο θεατρικό πέρασα τέλεια. Κάθε Παρασκευή την ώρα της Θεατρικής Αγωγής γελούσαμε, κάναμε πρόβες, παίζαμε και συζητούσαμε. Ο δάσκαλός μας που ήταν ο κύριος Χάρης Αρώνης μας έκανε να αγαπάμε αυτό που κάναμε και να μη θέλουμε να τελειώσει!!!
Βασιλίνα Ζ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου